maandag 31 augustus 2009

bloggen uit São Paulo

Gister is de Bermuda Bowl van start gegaan. Nederland is goed begonnen met drie overwinningen. Ik twijfel er niet aan dat we ons eenvoudig voor de kwartfinale gaan plaatsen. Het is wel belangrijk dat de spelers gezond blijven, dus het was wel wat verontrustend toen ik gisteravond Bakkeren-Bertens niet zag spelen, in tegenstelling tot wat er gepland was. In het blog van de captain word je hierover en van alle andere ontwikkelingen uitstekend op de hoogte gehouden.
Ik vind het altijd leuk om de verslagen te lezen van de verschillende teams. Zo kreeg ik het Noorse bridgeblad in handen met het verslag van Boye Brogeland over de vorige Bermuda Bowl, die zijn Noorse team won. Het verslag (uit Bridge i Norge 5-07) was getiteld Eventyrlig gull. Mijn Noors bleek toch een stuk beter dan ik van tevoren dacht.
Behalve Eric Laurant houdt ook een aantal andere captains een blog bij. Zo vond ik de site van USA II en die van het Canadese vrouwenteam. Ik houd me aanbevolen voor wie andere blogs heeft gevonden van deelnemers.

1 opmerking:

  1. Ron Klinger houdt ook een blog bij: http://www.ronklingerbridge.com/

    BeantwoordenVerwijderen